CINTAABELAN
Haishh!bebudak semua!ssshhhhtt! hehe :)
Monday, June 11 • 4:30 PM • 5 comments

eh .. lama tak meng"update'' jari ni makin malas nak menaip :D 
Sudah seminggu sibuk jaga budak-budak. Mama papa bebudak tu pegi china. Uhm penat tu toksah kata la kan.*penat takpa yang penting dapat jaga bebudak tu.Boleh tambah pengalaman. Alhamdulillah , bila  diberi amanah untuk jaga anak orang diri ini semakin cekal semakin "bersabar".
*bukan setakat boleh dapat pengalaman je taw boleh mendisiplinkan diri dari segi "kesabaran" 
Even bebudak tu nakal tapi bebudak tu sayang ke aye.*actually terharu* (^_^)

*beberapa hari lepas*~Tingtong!eh loceng bunyi.Oh kawan ibu.Sembang punya sembang tup-tup auntie tanya*hai jaga anak orang ja bila nak jaga anak sendiri*fuhh!Aye?time tu blur.Tak taw nak kata apa.Uhm insyaAllah tak ke mana semua tu berserah je pada Allah. 

Btw,aye sayang sangat dengan budak-budak.
p/s:terlupa nak amik pic bebudak yang nakal tu. haishh.len kali upload.InsyaAllah :')


PASTFUTURE
♥ THE WRITER ♥
♥ Ku Nurul Syuhaidah
♥ Perlis
♥ 13 November 1992
♥ 22 tahun
♥ Student
♥ Real fairy tales are happening in her life.
♥ Belajar menjadi perahsia. Rahsia itu bersifat 'istimewa'.
♥ Dia tak nak jadi full time blogger. Dia nak jadi full time Muslim. Kerana tujuan hidup hanya untuk Dia. [51:56]
♥ Dia, gadis biasa yang punya impian yang luar biasa. Lalu, dia memilih untuk gagah daripada rebah. Kerana, dia ialah Ku Nurul Syuhaidah.
♥ TALKIE TALKING ♥



♥ A PART OF HER JOURNEY ♥

♥ Ya Allah... Sometimes, it's hard for me to understand what you really want to happen. But I trust You. I know You will give me what's best. [2:216]

♥ I believe Allah has a bigger plan for me than I had for myself. Have a faith. [3:54]

♥ SUARA HATI ♥

♥ Ada kalanya, kita sampai di satu titik di mana kita harus tawakkal, redha, diam dan tenang untuk tidak memikirkannya lagi. Mungkin disitu, hati kita akan sedia belajar untuk "ikhlas". [2:156]

♥ UPDATE STATUS ♥

>> Setia Hujung Nyawa - NORAZLAN ^_^
date : 9/2/2014
at: 12pm


>> Happy with him. Alan , iloveyou!
date : 11/3/2013
at:10 am


>> Hanya NORAZLAN dihati ^_^
date : 10/2/2013
at: 12pm


>> Terima kasih menerima diri ini :")
date: 1/1/2013
at: 13.12pm

♥ BLOG ARCHIVE ♥

  • Hanya PadaMU.
  • :')
  • (^_^)
  • Ocean of tears.
  • Lafazkanlah sejujur hati.
  • INILAH HIDUP :')
  • RENUNGAN BERSAMA
  • wahai bakal anakku :') insyaAllah .
  • TEMPUHILAH 3 INI .
  • SESUNGGUHNYA HAMBA MALU PADA MU YA ALLAH .