CINTAABELAN
NUMBER ONE OF ME ! korang ??
Monday, April 16 • 3:49 PM • 2 comments


Tak ada sape dapat gantikan tempat dia . Dialah segalanya . Dialah peneman abel dikala abel sakit , terluka , kecewa, dan gembira . 
" Mummy , i luv you so much ! "
Bila abel celik je mata ni abel akan cakap kat mummy 
i luv you ! 
Alhamdulillah .. masih bernyawa dan boleh tengok ur face mummy :)
Mummy , YOU number on of me. (^_^) 
opss ! Abah , you too ! hehe.. 
 
kasih sayang abel kepada dorang takkan penah pudar. :)
Hanya doa yang dapatku iringi :)
insyaALLAH ...


Adam & hawa .. sayang tak parents korang ??
jom kita doakan kesejahteraan mereka di dunia mahu pun di akhirat kelak . InsyaAllah . Amin .


PASTFUTURE
♥ THE WRITER ♥
♥ Ku Nurul Syuhaidah
♥ Perlis
♥ 13 November 1992
♥ 22 tahun
♥ Student
♥ Real fairy tales are happening in her life.
♥ Belajar menjadi perahsia. Rahsia itu bersifat 'istimewa'.
♥ Dia tak nak jadi full time blogger. Dia nak jadi full time Muslim. Kerana tujuan hidup hanya untuk Dia. [51:56]
♥ Dia, gadis biasa yang punya impian yang luar biasa. Lalu, dia memilih untuk gagah daripada rebah. Kerana, dia ialah Ku Nurul Syuhaidah.
♥ TALKIE TALKING ♥



♥ A PART OF HER JOURNEY ♥

♥ Ya Allah... Sometimes, it's hard for me to understand what you really want to happen. But I trust You. I know You will give me what's best. [2:216]

♥ I believe Allah has a bigger plan for me than I had for myself. Have a faith. [3:54]

♥ SUARA HATI ♥

♥ Ada kalanya, kita sampai di satu titik di mana kita harus tawakkal, redha, diam dan tenang untuk tidak memikirkannya lagi. Mungkin disitu, hati kita akan sedia belajar untuk "ikhlas". [2:156]

♥ UPDATE STATUS ♥

>> Setia Hujung Nyawa - NORAZLAN ^_^
date : 9/2/2014
at: 12pm


>> Happy with him. Alan , iloveyou!
date : 11/3/2013
at:10 am


>> Hanya NORAZLAN dihati ^_^
date : 10/2/2013
at: 12pm


>> Terima kasih menerima diri ini :")
date: 1/1/2013
at: 13.12pm

♥ BLOG ARCHIVE ♥

  • MUHASABAH CINTAKU
  • RENUNGAN BERSAMA
  • DOA ~~
  • INSYAALLAH (^_^)
  • JAGA DIRI HAWA.. RENUNGAN BERSAMA :)
  • LELAKI PALING HENSEM DI DUNIA
  • Malu Kepada ALLAH Sebelum Malu Kepada Manusia
  • TAKMAU LAH :'(
  • HIKMAH 2 :)
  • ALIF .. SUKA !