CINTAABELAN
ALIF .. SUKA !
Friday, April 13 • 1:35 PM • 4 comments


wahh-3.. jadi ibu muda.. 
penat.. macam nie la rasonya eyh .. baru sorang ..
esok cam mana?? boleh ot atasinya .. 
walaupun bukan anak sendiri rasa macam da ada anak.
Mungkin naluri seorang pempuan ot.. 
yang penting abel hepi . 
tu da cukup ..
nie ha ada gambar Alif .. :) selitkan sikit walaupun tak banyak mana pun :)
















ibu alif nie nama dia Aisyah . Jaga bby dia la.. 
pengasuh katakan.. hehe.. 
byk lagi bbudak len tapi tekad nak ngsuh baby ni .
cinta budak-2 ! (^_^)









PASTFUTURE
♥ THE WRITER ♥
♥ Ku Nurul Syuhaidah
♥ Perlis
♥ 13 November 1992
♥ 22 tahun
♥ Student
♥ Real fairy tales are happening in her life.
♥ Belajar menjadi perahsia. Rahsia itu bersifat 'istimewa'.
♥ Dia tak nak jadi full time blogger. Dia nak jadi full time Muslim. Kerana tujuan hidup hanya untuk Dia. [51:56]
♥ Dia, gadis biasa yang punya impian yang luar biasa. Lalu, dia memilih untuk gagah daripada rebah. Kerana, dia ialah Ku Nurul Syuhaidah.
♥ TALKIE TALKING ♥



♥ A PART OF HER JOURNEY ♥

♥ Ya Allah... Sometimes, it's hard for me to understand what you really want to happen. But I trust You. I know You will give me what's best. [2:216]

♥ I believe Allah has a bigger plan for me than I had for myself. Have a faith. [3:54]

♥ SUARA HATI ♥

♥ Ada kalanya, kita sampai di satu titik di mana kita harus tawakkal, redha, diam dan tenang untuk tidak memikirkannya lagi. Mungkin disitu, hati kita akan sedia belajar untuk "ikhlas". [2:156]

♥ UPDATE STATUS ♥

>> Setia Hujung Nyawa - NORAZLAN ^_^
date : 9/2/2014
at: 12pm


>> Happy with him. Alan , iloveyou!
date : 11/3/2013
at:10 am


>> Hanya NORAZLAN dihati ^_^
date : 10/2/2013
at: 12pm


>> Terima kasih menerima diri ini :")
date: 1/1/2013
at: 13.12pm

♥ BLOG ARCHIVE ♥

  • (^_^)
  • ZIKIR HARIAN.. JOM AMALKAN..
  • KATA-KATA HIKMAH 1
  • SENTIASALAH INGAT NAMA ALLAH
  • KITA SEMUA AKAN MENIKAH DENGAN KEMATIAN
  • BABY SITTERS .. YEAHH !
  • (^_^) Meredhakan adalah Sangat Penting Untuk membu...
  • petua cari jodoh :D
  • Adam.. :)
  • jOM renungkannya ..