CINTAABELAN
''sweets sangat'' MY MR F .
Wednesday, February 29 • 5:25 AM • 2 comments


Alololo .. kamu sweets lorhh ! cewahh. tudia ! hehe .
nie ha lagu first yang dia bagi ''yakinlah aku menjemputmu'' .
bila dengar an , hati tercuit jaa .. al maklumlah an .. mungin dalam proses ke arah ''cinta'' tu .

cerr tengok lirik nie ..

teringat selalu wajah kekasihku
saatku menuai lalu
cuba engkau dengarkan
ku tuaikan nada dan lirik lagu
ku ceritakan kisah tentang kita
peluklah tubuhku bile engkau rapuh
saat kau mulai terjatuh
aku datang menyelamatkanmu
ini syurga kita tiada yang menguasainya
tempat kita bersandar dan bertahta
tenang sayang ku pasti akan datang
yakinlah aku menjemputmu
jangan menangis , hapus air matamu
yakinlah ku tetap milikmu
tenang sayang ku tepati janjiku
kerna kau wanita terhebat
peluk tubuhku matilah dipelukanku
biar seluruh jagad raya tahu .
''tenang sayang ku sambut engkau datang''
''ku yakin engkau menjemputku ''

sweets an lagu nie . :)
hehe . ok lah .. tata .





PASTFUTURE
♥ THE WRITER ♥
♥ Ku Nurul Syuhaidah
♥ Perlis
♥ 13 November 1992
♥ 22 tahun
♥ Student
♥ Real fairy tales are happening in her life.
♥ Belajar menjadi perahsia. Rahsia itu bersifat 'istimewa'.
♥ Dia tak nak jadi full time blogger. Dia nak jadi full time Muslim. Kerana tujuan hidup hanya untuk Dia. [51:56]
♥ Dia, gadis biasa yang punya impian yang luar biasa. Lalu, dia memilih untuk gagah daripada rebah. Kerana, dia ialah Ku Nurul Syuhaidah.
♥ TALKIE TALKING ♥



♥ A PART OF HER JOURNEY ♥

♥ Ya Allah... Sometimes, it's hard for me to understand what you really want to happen. But I trust You. I know You will give me what's best. [2:216]

♥ I believe Allah has a bigger plan for me than I had for myself. Have a faith. [3:54]

♥ SUARA HATI ♥

♥ Ada kalanya, kita sampai di satu titik di mana kita harus tawakkal, redha, diam dan tenang untuk tidak memikirkannya lagi. Mungkin disitu, hati kita akan sedia belajar untuk "ikhlas". [2:156]

♥ UPDATE STATUS ♥

>> Setia Hujung Nyawa - NORAZLAN ^_^
date : 9/2/2014
at: 12pm


>> Happy with him. Alan , iloveyou!
date : 11/3/2013
at:10 am


>> Hanya NORAZLAN dihati ^_^
date : 10/2/2013
at: 12pm


>> Terima kasih menerima diri ini :")
date: 1/1/2013
at: 13.12pm

♥ BLOG ARCHIVE ♥

  • ''perkenalan di fesbuk ''
  • BILA TENGAH '' TAKUT''
  • ~NASIHATILAH SAYA~
  • mencintaimu kerana agama yang ada padamu
  • MUHASABAH CINTA ~
  • Menulis Blog Kerana ALLAH
  • pagi2 nie dengar lagu ini . best pulak . menginsaf...