CINTAABELAN
BABY SITTERS .. YEAHH !
Thursday, April 12 • 1:23 PM • 0 comments



 

abel jadi pengasuh la pulak.. Dulu koje kerani kat syarikat swasta . Now, carik pengalaman la pulak an ..
macam nie ler dduk umah tanam anggur kejab sebelum sambung study nanti . So, abel masa yang ada nie cari pengalaman mengasuh baby . Then , belajar masak apa yang tak tahu lagi . Dan setiap hujung minggu 
pegi kelas agama. So , takde la bosan duduk saja kan.. Terisi juga masa tu . 

Penat ?? toksah cakap le an .. sape la yg tak ponat . capek banget sihh ! hehe
Apa-2 pun best juga jadi bby stter nie , macam bole berdikari sikit ke arah tu..
alaaa.. arah tu la.. ngee!
tak salah kan timba ilmu .. semua ilmu nak pelajari . lambat dan cepat je. 
InsyaAllah , ada rezeki esok-2 jaga anak sendiri pulak . 
(^_^)


PASTFUTURE
♥ THE WRITER ♥
♥ Ku Nurul Syuhaidah
♥ Perlis
♥ 13 November 1992
♥ 22 tahun
♥ Student
♥ Real fairy tales are happening in her life.
♥ Belajar menjadi perahsia. Rahsia itu bersifat 'istimewa'.
♥ Dia tak nak jadi full time blogger. Dia nak jadi full time Muslim. Kerana tujuan hidup hanya untuk Dia. [51:56]
♥ Dia, gadis biasa yang punya impian yang luar biasa. Lalu, dia memilih untuk gagah daripada rebah. Kerana, dia ialah Ku Nurul Syuhaidah.
♥ TALKIE TALKING ♥



♥ A PART OF HER JOURNEY ♥

♥ Ya Allah... Sometimes, it's hard for me to understand what you really want to happen. But I trust You. I know You will give me what's best. [2:216]

♥ I believe Allah has a bigger plan for me than I had for myself. Have a faith. [3:54]

♥ SUARA HATI ♥

♥ Ada kalanya, kita sampai di satu titik di mana kita harus tawakkal, redha, diam dan tenang untuk tidak memikirkannya lagi. Mungkin disitu, hati kita akan sedia belajar untuk "ikhlas". [2:156]

♥ UPDATE STATUS ♥

>> Setia Hujung Nyawa - NORAZLAN ^_^
date : 9/2/2014
at: 12pm


>> Happy with him. Alan , iloveyou!
date : 11/3/2013
at:10 am


>> Hanya NORAZLAN dihati ^_^
date : 10/2/2013
at: 12pm


>> Terima kasih menerima diri ini :")
date: 1/1/2013
at: 13.12pm

♥ BLOG ARCHIVE ♥

  • (^_^) Meredhakan adalah Sangat Penting Untuk membu...
  • petua cari jodoh :D
  • Adam.. :)
  • jOM renungkannya ..
  • kau bilang bintang aku bilang bulan ! hehehe !
  • Adele .. luv you !
  • LA TAHZAN
  • Sejujurnya , sAYang Abah !
  • Kosong by Najwa latif (^_^)
  • R.I.N.D.U~~