CINTAABELAN
kau bilang bintang aku bilang bulan ! hehehe !
Sunday, April 8 • 4:04 PM • 4 comments


wahh! kalau dengar lagu terukir di bintang an mesti teringat dekat dia . Si jejaka F. Im call him MR F . Idk but i fall in luv wif him . Suka diam-2 . Sayang diam-2 . Yang taw abel dan dia . Tak taw nak cakap apa lagi . Act , lepas orang datang melamar hari tu rasa nak je terus terang dengan keluarga tapi .... uhm.. tapi .. tunggu je lah 
dulu .. nak ke mana kan .. kalau ada jodoh tu insyaAllah :) kan-2 ?
perlu ke abel terus terang je ? perlu ke ? need help ?? :'(

terukir di bintang MY MR F kasi lagu ni :) i da suka kat you . C.I.N.T.A ?? InsyaALLAH , seandainya kau telah sah menjadi milikku :) 


PASTFUTURE
♥ THE WRITER ♥
♥ Ku Nurul Syuhaidah
♥ Perlis
♥ 13 November 1992
♥ 22 tahun
♥ Student
♥ Real fairy tales are happening in her life.
♥ Belajar menjadi perahsia. Rahsia itu bersifat 'istimewa'.
♥ Dia tak nak jadi full time blogger. Dia nak jadi full time Muslim. Kerana tujuan hidup hanya untuk Dia. [51:56]
♥ Dia, gadis biasa yang punya impian yang luar biasa. Lalu, dia memilih untuk gagah daripada rebah. Kerana, dia ialah Ku Nurul Syuhaidah.
♥ TALKIE TALKING ♥



♥ A PART OF HER JOURNEY ♥

♥ Ya Allah... Sometimes, it's hard for me to understand what you really want to happen. But I trust You. I know You will give me what's best. [2:216]

♥ I believe Allah has a bigger plan for me than I had for myself. Have a faith. [3:54]

♥ SUARA HATI ♥

♥ Ada kalanya, kita sampai di satu titik di mana kita harus tawakkal, redha, diam dan tenang untuk tidak memikirkannya lagi. Mungkin disitu, hati kita akan sedia belajar untuk "ikhlas". [2:156]

♥ UPDATE STATUS ♥

>> Setia Hujung Nyawa - NORAZLAN ^_^
date : 9/2/2014
at: 12pm


>> Happy with him. Alan , iloveyou!
date : 11/3/2013
at:10 am


>> Hanya NORAZLAN dihati ^_^
date : 10/2/2013
at: 12pm


>> Terima kasih menerima diri ini :")
date: 1/1/2013
at: 13.12pm

♥ BLOG ARCHIVE ♥

  • Adele .. luv you !
  • LA TAHZAN
  • Sejujurnya , sAYang Abah !
  • Kosong by Najwa latif (^_^)
  • R.I.N.D.U~~
  • Jom ??renung-2kan (^_^)
  • 2+4+4+3+4=17..DAN +++++++++. (^_^)
  • (^_^) Lalalala..
  • Speechless !
  • CERPEN BUAT SI DIA ( :'( )