CINTAABELAN
'' TE AMO ''
Thursday, March 1 • 2:51 PM • 0 comments
wo ai ni.. i luv you, aku cinta padamu . tiga kata yang paling bermakna .
nan unnei kathallikaren , saranghaeyo , aisyiteru . tiga kata paling menyentuh . hehehe .

Sambil update blog dengor lagu nie pulak . best+best+best+best = best sangat <3
lagu special for him . (^_^)

Ya Allah .. aku mencintai hamba yang mencintaiMU . Actually , dia lelaki yang soleh . Pegangan agama yang ada pada dia tuu . aduhh ! itu la yang buat aku jatuh cinta dengan dia tu . Aku akan sayang dia sampai bila-bila . yes ! betul . sampai bila-bila pun . Aku akan setia dengan dia kecuali suatu hari nanti dia ada insan lain . Its ok darl . :) you hadir dalam hidup i pun da bermakna . Cuz you mengajar i mengenal erti hidup , dosa dan pahala . Alhamdulillah berkat Allah , ibu bapa dan you macam ni lah sudah banyak berubah .

bersabar + redha = '' sangat membantu untuk membuatkan hari-hari kita sentiasa cerah '' . kata-kata yang sentiasa tersemat dalam hati . Jangan mengharapkan yang tak pasti , kelak diri kecewa . heehe . So , bercinta-bercinta jugak tapi tak mau la melebihi cintaNYA . Nak yang kekal abadi . :))



for YOU NOR AFFENDI . BUAT MASA SEKARANG , I NAK CINTA YOU JE . Lain-lainnya , berserah je pada takdirNYA .


PASTFUTURE
♥ THE WRITER ♥
♥ Ku Nurul Syuhaidah
♥ Perlis
♥ 13 November 1992
♥ 22 tahun
♥ Student
♥ Real fairy tales are happening in her life.
♥ Belajar menjadi perahsia. Rahsia itu bersifat 'istimewa'.
♥ Dia tak nak jadi full time blogger. Dia nak jadi full time Muslim. Kerana tujuan hidup hanya untuk Dia. [51:56]
♥ Dia, gadis biasa yang punya impian yang luar biasa. Lalu, dia memilih untuk gagah daripada rebah. Kerana, dia ialah Ku Nurul Syuhaidah.
♥ TALKIE TALKING ♥



♥ A PART OF HER JOURNEY ♥

♥ Ya Allah... Sometimes, it's hard for me to understand what you really want to happen. But I trust You. I know You will give me what's best. [2:216]

♥ I believe Allah has a bigger plan for me than I had for myself. Have a faith. [3:54]

♥ SUARA HATI ♥

♥ Ada kalanya, kita sampai di satu titik di mana kita harus tawakkal, redha, diam dan tenang untuk tidak memikirkannya lagi. Mungkin disitu, hati kita akan sedia belajar untuk "ikhlas". [2:156]

♥ UPDATE STATUS ♥

>> Setia Hujung Nyawa - NORAZLAN ^_^
date : 9/2/2014
at: 12pm


>> Happy with him. Alan , iloveyou!
date : 11/3/2013
at:10 am


>> Hanya NORAZLAN dihati ^_^
date : 10/2/2013
at: 12pm


>> Terima kasih menerima diri ini :")
date: 1/1/2013
at: 13.12pm

♥ BLOG ARCHIVE ♥

  • ''sweets sangat'' MY MR F .
  • ''perkenalan di fesbuk ''
  • BILA TENGAH '' TAKUT''
  • ~NASIHATILAH SAYA~
  • mencintaimu kerana agama yang ada padamu
  • MUHASABAH CINTA ~
  • Menulis Blog Kerana ALLAH
  • pagi2 nie dengar lagu ini . best pulak . menginsaf...