CINTAABELAN
Speechless !
Tuesday, April 3 • 2:42 PM • 8 comments

Manis kata bila berbicara , manis lagi bibir bila melemparkan senyuman ! lalala.. dalam hati tercuit . Abel di lamar . Terkasima sebentar .. lalu mulai rasa gementar . hehe.. First time . so far so good ! :D

Setahu abel , abel tak da serius sampai nak kawen . Itu la puncanya kenapa terkejut . Lagi satu , tak kenal langsung dengan lelaki tu.. Alamak aii .. selama nie "aku dipantau oleh seseorang ke ?'' 
Yang membuatkan abel tersenyum , dia berani bawa family dia untuk datang melamar abel .

 Bila abel mengintai-intai di ruang tamu , langsung tak nampak mimik-2 muka dia . Yang datang 2orang je :) His mom n dad. Mummy cter , dia still study dekat mesir. Umurnya tua 4 tahun dari abel .
Actlly , abel nak gelak kuat-2 . Speechless !! 
Raso nak nanges pun ada.. Takmau kawen lagi !!

My Family .. thy says i wnt to stdy frst . Hehe.. Abel tahu diorang takkan mentah-2 lepaskan puteri diorang yang sorang nie. Lagi pun diorang takkan paksa untuk abel kawen dengan mana-2 lelaki yang abel tak suka . Ingat lagi , abah penah cakap , "abel , you nak kawen you cakap ke abah " . hehe .. 
InsyaAllah , percaya je pada jodoh yang ditetapkan oleh Allah yakni itulah yang terbaik disamping diiringi dengan usaha+doa+tawakal .

Penat.. letih memikir.. (^_^)


PASTFUTURE
♥ THE WRITER ♥
♥ Ku Nurul Syuhaidah
♥ Perlis
♥ 13 November 1992
♥ 22 tahun
♥ Student
♥ Real fairy tales are happening in her life.
♥ Belajar menjadi perahsia. Rahsia itu bersifat 'istimewa'.
♥ Dia tak nak jadi full time blogger. Dia nak jadi full time Muslim. Kerana tujuan hidup hanya untuk Dia. [51:56]
♥ Dia, gadis biasa yang punya impian yang luar biasa. Lalu, dia memilih untuk gagah daripada rebah. Kerana, dia ialah Ku Nurul Syuhaidah.
♥ TALKIE TALKING ♥



♥ A PART OF HER JOURNEY ♥

♥ Ya Allah... Sometimes, it's hard for me to understand what you really want to happen. But I trust You. I know You will give me what's best. [2:216]

♥ I believe Allah has a bigger plan for me than I had for myself. Have a faith. [3:54]

♥ SUARA HATI ♥

♥ Ada kalanya, kita sampai di satu titik di mana kita harus tawakkal, redha, diam dan tenang untuk tidak memikirkannya lagi. Mungkin disitu, hati kita akan sedia belajar untuk "ikhlas". [2:156]

♥ UPDATE STATUS ♥

>> Setia Hujung Nyawa - NORAZLAN ^_^
date : 9/2/2014
at: 12pm


>> Happy with him. Alan , iloveyou!
date : 11/3/2013
at:10 am


>> Hanya NORAZLAN dihati ^_^
date : 10/2/2013
at: 12pm


>> Terima kasih menerima diri ini :")
date: 1/1/2013
at: 13.12pm

♥ BLOG ARCHIVE ♥

  • CERPEN BUAT SI DIA ( :'( )
  • ALHAMDULILLAH (^_^)
  • siapa anak sulung ?? sedeyyy tak ? Allah ada .. du...
  • KEBAB BUAH. YUMMY !
  • NIKAH GANTUNG ??
  • CINTA SUAMI :)
  • CONGRATE ANAS RIDZUAN :)
  • KEMBAR ? nanak !
  • Anas Ridzuan Unik !
  • " DIJUAL OLEH RAKAN BAIKNYA " YA ALLAH (TAKBIR)