CINTAABELAN
Jom ??renung-2kan (^_^)
Friday, April 6 • 10:26 AM • 0 comments


Renungan bersama (^_^)
couple ? memang best .. dulu abel pun terjerumus dalam ber"couple" tp alhamdulillah da takde istilah couple tu.. sekarang nak cari calon suami je . Da ready je nak je terus kawen . Tanak tunggu lama-2 takut . Takut ?? yups, takut ke arah lain pulak . Biar da halal takpe.. Allah suke :)
kepada lelaki jangan la permainkan orang perempuan , pasangkan niat tu dalam hati nak memperisterikan dia bukan untuk main-2 . Kata-2(Ustaz Azhar Idrus) . 
Kepada perempuan pula , da dapat yang baik dan boleh membimbing anda , janganla disia-2kan :) 
Da ada ready ke nak kawen ? kalau da jom kawen !! 
hehe.. 



PASTFUTURE
♥ THE WRITER ♥
♥ Ku Nurul Syuhaidah
♥ Perlis
♥ 13 November 1992
♥ 22 tahun
♥ Student
♥ Real fairy tales are happening in her life.
♥ Belajar menjadi perahsia. Rahsia itu bersifat 'istimewa'.
♥ Dia tak nak jadi full time blogger. Dia nak jadi full time Muslim. Kerana tujuan hidup hanya untuk Dia. [51:56]
♥ Dia, gadis biasa yang punya impian yang luar biasa. Lalu, dia memilih untuk gagah daripada rebah. Kerana, dia ialah Ku Nurul Syuhaidah.
♥ TALKIE TALKING ♥



♥ A PART OF HER JOURNEY ♥

♥ Ya Allah... Sometimes, it's hard for me to understand what you really want to happen. But I trust You. I know You will give me what's best. [2:216]

♥ I believe Allah has a bigger plan for me than I had for myself. Have a faith. [3:54]

♥ SUARA HATI ♥

♥ Ada kalanya, kita sampai di satu titik di mana kita harus tawakkal, redha, diam dan tenang untuk tidak memikirkannya lagi. Mungkin disitu, hati kita akan sedia belajar untuk "ikhlas". [2:156]

♥ UPDATE STATUS ♥

>> Setia Hujung Nyawa - NORAZLAN ^_^
date : 9/2/2014
at: 12pm


>> Happy with him. Alan , iloveyou!
date : 11/3/2013
at:10 am


>> Hanya NORAZLAN dihati ^_^
date : 10/2/2013
at: 12pm


>> Terima kasih menerima diri ini :")
date: 1/1/2013
at: 13.12pm

♥ BLOG ARCHIVE ♥

  • 2+4+4+3+4=17..DAN +++++++++. (^_^)
  • (^_^) Lalalala..
  • Speechless !
  • CERPEN BUAT SI DIA ( :'( )
  • ALHAMDULILLAH (^_^)
  • siapa anak sulung ?? sedeyyy tak ? Allah ada .. du...
  • KEBAB BUAH. YUMMY !
  • NIKAH GANTUNG ??
  • CINTA SUAMI :)
  • CONGRATE ANAS RIDZUAN :)