CINTAABELAN
esokkk ?? 7 mac 2012 .
Monday, March 5 • 12:59 PM • 6 comments
Hurmm .. da sampai 7 mac .. maknanya esok keputusan exam da kuar . ''dup dap dup dap '' jantung bergegar , hehe . Actually , takut sangat nak g amik rslt . =(( Apa-apa pun kena juga menerima kenyataan , apa yang dapat nanti ialah hasil usaha sendiri . Redha je dengan ketentuanNYA . Kalau ada rezeki tak ke mana kan :) man jadda wa jadda . InsyaAllah . Everythings gonna be okay ! (YAKIN dengan diri sendiri )

Hopefully , result tu lepas ler nak continue study nanti . Nak kejar cita2 iaitu sambung belajar tak kira dekat mana sekali pun . YA ALLAH , Engkau permudahkanlah segala urusanku ini , Kau berikanlah aku dapat keputusan yang terbaik .


p/s ; usaha tangga kejayaan . Jangan buang masa . study la rajin2 . :))


PASTFUTURE
♥ THE WRITER ♥
♥ Ku Nurul Syuhaidah
♥ Perlis
♥ 13 November 1992
♥ 22 tahun
♥ Student
♥ Real fairy tales are happening in her life.
♥ Belajar menjadi perahsia. Rahsia itu bersifat 'istimewa'.
♥ Dia tak nak jadi full time blogger. Dia nak jadi full time Muslim. Kerana tujuan hidup hanya untuk Dia. [51:56]
♥ Dia, gadis biasa yang punya impian yang luar biasa. Lalu, dia memilih untuk gagah daripada rebah. Kerana, dia ialah Ku Nurul Syuhaidah.
♥ TALKIE TALKING ♥



♥ A PART OF HER JOURNEY ♥

♥ Ya Allah... Sometimes, it's hard for me to understand what you really want to happen. But I trust You. I know You will give me what's best. [2:216]

♥ I believe Allah has a bigger plan for me than I had for myself. Have a faith. [3:54]

♥ SUARA HATI ♥

♥ Ada kalanya, kita sampai di satu titik di mana kita harus tawakkal, redha, diam dan tenang untuk tidak memikirkannya lagi. Mungkin disitu, hati kita akan sedia belajar untuk "ikhlas". [2:156]

♥ UPDATE STATUS ♥

>> Setia Hujung Nyawa - NORAZLAN ^_^
date : 9/2/2014
at: 12pm


>> Happy with him. Alan , iloveyou!
date : 11/3/2013
at:10 am


>> Hanya NORAZLAN dihati ^_^
date : 10/2/2013
at: 12pm


>> Terima kasih menerima diri ini :")
date: 1/1/2013
at: 13.12pm

♥ BLOG ARCHIVE ♥

  • JARAK AKU DAN DIA
  • '' TE AMO ''
  • ''sweets sangat'' MY MR F .
  • ''perkenalan di fesbuk ''
  • BILA TENGAH '' TAKUT''
  • ~NASIHATILAH SAYA~
  • mencintaimu kerana agama yang ada padamu
  • MUHASABAH CINTA ~
  • Menulis Blog Kerana ALLAH
  • pagi2 nie dengar lagu ini . best pulak . menginsaf...